Emilia! ❤

Jag har världens bästa flickvän! Jag tror inte att någon förstår hur bra Emilia är , inte ens jag själv kan förstå det. Emilia är den som alltid finns där för mig, vad det än gäller, hon är alltid där med sitt helt underbara leende, bedårande blick och hela fantastiska hon. Emilia är perfekt för mig, jag vet att jag har världens bästa flickvän. Hon får mig alltid att må bra, jag är alltid glad och lycklig med henne. När allt annat bara känns tungt, när det är mycket i skolan, tuffa träningar, och när det är så kallt, mörkt och jävligt ute som det är nu så finns hon alltid där för mig. Det bästa jag vet är att träffa Emilia, att bara få vara med henne och må bra. Att vara kär är enligt mig världens bästa känsla. Jag är verkligen kär i Emilia och jag älskar henne verkligen! Jag tycker att alla borde få ha en flickvän som Emilia men jag är rädd att jag måste göra er besvikna, Emilia är min, bara min! ❤ / Emilias pojkvän, Adam

1 kommentar

  1. Anna
    januari 23, 2013 / 22:19

    Vad gulligt och fint!! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv