Elle

Godmorgon! Jag sitter här och läser ELLE tidningen och äter apelsin,macka och keso! Tycker ni om keso? Jag älskar det haha + plus så är det jätte nyttigt! Jag vet faktiskt inte varför jag läser ELLE tidningen, den är inte bra alls. Det är bara massa dyra kläder som ligger mellan 1000-6000, vem har råd med det? Sen är det så sjukt fula kläder med också, jag blir inte så inspirerad förutom det här med mönster som kommer vara modernt till våren/sommaren. Nu ska jag äta upp, hörs sen!

2 Kommentarer

 1. januari 23, 2013 / 09:53

  Keso och svarta oliver på knäckebröd. Yum.

  Svar:
  Ja det låter gott!
  Emilia Angergård
 2. januari 23, 2013 / 10:57

  Du är inte ensam om att älska keso! Det är hur gott som helst att äta keso med banan och apelsin!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv