Tips: få håret att växa fortare/ fint hår.

1. RICINOLJA, det är det bästa som finns enligt mig haha, det funkar galant alltså. Mitt hår har säkert växt 10 cm på 2 månader nu + att jag har blonderat,slingar och färgat det typ tusen gånger.
 
2. Ät D-vitamin, det finns på apoteket, life och säkert i alla hälso-butiker.
 
3. Borsta det dagligen, köp en bra borste. Gå till en frisörbutik (ex. Bellbox) och fråga om en borste som passar ditt hår, sen är det bara att borsta när du har lite tid över eller tråkigt. Sen är de ju skönt att borsta håret (tycker iaf jag hehe)
 
4. Ta bara shampoo i hårbotten, sen massera in det noga i ungefär 3 min (det ökar blodcirkulationen och får då håret att växa snabbare). När du sköljer ut det så rinner shampoot längs håret så det blir rent ändå.
 
5.  Balsammetoden (!!!), den funkar verkligen. Googla upp det så kommer det upp olika metoder.
 
6. Klipp det inte så ofta, om man inte har uppklippt så kan man toppa det hemma lite då och då.
 
7. Hårinpacking, köp en hårinpackning som passar ditt hår. Skölj först med shampoo, sen tar du vanligt balsam (helst ska det vara med utan silikoner) sedan handdukstorkar du håret noga och lägger i hårinpackningen i cirka 5-10 min och skölj ur. Man kan också lägga i lite balsam i topparna utan att skölja ur.(som är utan silikoner osv.)
 
8. När du torkar håret så gnugga inte med handduken, utan kläm ut vattnet ur håret bara och låt håret torka naturligt.
 
9. Platta/locka/föna inte håret, men det borde ni ju veta att det inte är bra för håret! Om ni ska det så använd värmeskydd.
 
10. Sov med flätor Använd inte tofsar med metall på.
 
En bild Adam tog på mig igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv