Styleby

Hejhej, jag kom typ nyss hem… jag var i skolan 8.30-16.40 så jag säger bara ”ALDRIG MER” det här var den längsta dagen jag har varit i skolan sen gymnasiet, seriöst. Nu sitter jag här som en uggla med datorn i knät, har stirrat in i den i flera timmar nu efter allt skolarbete. Men det känns skönt att jag har det gjort iallafall! Jag missade dessutom cheerleading träningen som skulle varit 18.00, fan jag var taggad ju haha..
 
Jag tänkte bara tipsa er om att styleby tidningen har ett skitbra erbjudande just nu, nämnligen 3 nr av tidningen + 3 produkter av makeup-store för endast 99 kronor, hur bra är inte det?! Det är en ögonskugga,mascara och concealer. Jag beställde direkt utan tvekan hehe. Klicka HÄR för att komma till erbjudandet.
 
Bild från google

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv