Hairbrush

Jag rekomenderar verkligen en sån här borste, nu har jag glömt bort vad det är för slags ”strån” men bättre än en hello kitty plas-borste som jag haft i flera år nu haha. Man märker redan direkt att håret blir mer lenare, eftersom den här borsten är skonsammare för håret. Den kostade 159:- kronor och det var den värd. Det finns i Bellbox och säkert i Kicks, Åhléns och andra frisör butiker!
 
 

2 Kommentarer

 1. januari 20, 2013 / 22:26

  piggsvin? :o

  Svar:
  Haha jag sökte upp det, men det står bara på tyska och det står bara vildsvinborste, så jag vet inte.. tänk om det är deras hårstrån?? usch haha
  Emilia Angergård
 2. januari 20, 2013 / 22:32

  SV: Har sett video på sånt, det är deras hårstrån haha. Sminkborstar som är lite dyrare är nog definitivt gjort av det med! :o

  Svar:
  haha jaha!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv