Inte utan min dotter.

 
Jag rekommenderar verkligen den här filmen STARKT! Ni måste verkligen kolla på den. Det är den bästa filmen jag sett, helt seriöst.Den är baserad på en sann historia. Det är jätte spännande och så gråter man floder haha. Det handlar iaf om en Betty & Moody som är gifta som har en dotter, dem bor i Amerika, Moody är från Iran och Betty från Amerika. Sen övertalar Moody att dem ska åka till Iran i 2 veckor och besöka hans familj och när dem väl gör de så går de inte riktigt som Betty hade förväntat sig.. Usch, det är hemkt vilka konstiga ”regler” det finns i vissa länder. 
 
 

1 kommentar

 1. rebecca
  januari 18, 2013 / 19:12

  Vart såg du filmen, asså om du såg den på nätet?? Finns den med svensk text någonstans?

  Svar:
  Jag laddade ner den… !
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv