Tips: trenchcoat

Höromdan så funderade jag ju på att köpa en trenchcoat? Dem i förra inlägget var ifrån zalando.se och kostade cirka 450:- kronor. Nu hittade jag liknande på barnavdelningen i H&Ms hemsida! För bara 249:-, hur bra är inte det? Jag tycker dem är skit snygga! Klicka HÄR för att komma till jackorna.
 
Jag ska lätt köpa någon av dem, men har fortfarande svårt för att bestämma mig vilken färg! Jag ska in till stan snart så då får jag väl kika där!
 

1 kommentar

 1. Ida Almstedt
  januari 16, 2013 / 22:57

  Jag har en helt ny svart om du vill köpa , inte använt den för jag passar inte i sånt där :$

  Svar:
  Vad snällt! Men jag är mer ute efter en beige eller blå.. tyvärr! :/
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv