Bloppis?

Jag kanske kan ha en liten bloppis här på bloggen? Jag behöver ju faktiskt rensa garderoben.. Fråga är bara om jag kommer få något sålt..? Ska iaf sälja mina blåa skor jag beställde från nelly.se pga. för små för mig. Jag skulle ju skicka tillbaka dom men då insåg jag att jag hade tappat bort returpappret typ, sen har jag inte skrivit ut något nytt och nu är det väl försent? 
 
Det är storlek 38 och eftersom min storlek är nånstans mellan 38 &39 så passade dem här inte mig. Det är så synd eftersom dom är ju skit snygga, speciellt till sommaren! Någon som är sugen? Hör av er!
 
Dom kostade 699:- nypris, sen var det ju 50% så då kostade dom 349:- sen var det frakt osv så jag fick betala 450:- allt tillsammans.. Jag har kvittot hemma! Så mitt pris är nu 300:- och om det är fler som vill ha dom så får man väl buda :)

2 Kommentarer

  1. januari 13, 2013 / 22:40

    Hur är de i storleken? små/stora? smala? annars är jag intresserad! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv