Lördag 12/01

Idag ska jag baka typ tusentals bullar! Jag & Linn ska ju sälja fika imorgon. Känner mig ganska stolt att vi gör en skolgrej på helgen haha, men jag hoppas vi får ledigt någon dag i veckan för de… Ikväll har jag och Adam lite mysiga planer (haha..) men dom är hemliga tyvärr, vi är ensamma hemma ikväll iaf. :D Jag drömde inatt att jag hade en mega stor walk-in closet med massvis av klänningar osv, kul att vakna upp och se den lilla jag har nu haha :( 
 
Jag vill bara ta upp en sak jag ser dagligen och det är killar som har förhållanden som sitter och gillar/kommenterar massvis av olika tjejers bilder till och med typ bikini bilder. Enligt mig är det inte okej, jag tror inte jag skulle känna mig bekväm med det om Adam satt och gillade/kommenterade massa andras bilder.. Men alla har olika åsikter om de. Själv tycket jag det är patetiskt, det gäller samma sak om att killar har skrivit till mig som har förhållande själva och vet att jag har förhållande och som jag inte ens känner? 
 
Stå upp för er själva, om ni inte tycker det är okej att era killar gillar/kommenterar andras bilder så säg det till honom.
  
   Nu menar jag såklart kommentarer som: snygg,söt,sexig osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv