Systemkamera

Jag har bestämt mig för att börja spara till en ny och bättre systemkamera! Jag vill pröva på något mer avancerat och med bättre bild! Jag vill kunna ta tusen miljarder fina bilder nu till sommarn, speciellt när jag och älsklingen åker till turkiet då!♥ (LÄNGTAR!!) så tipsa mig om bra systemkameror tack!! Puss
 
Förresten så kommer jag ju såklart sälja min systemkamera som jag haft i cirka 3 år nu… Den fungerar exakt som om den vore ny! Bara att jag vill byta till något mer avancerat. Det är en Canon 1000D , 18-55 mm zoom med 10,1 mega pixels. Jag har kvittot och kartongen kvar och jag hade 2 års försäkring men som är slut nu. Den kostade 2990 :- nytt pris och jag säljer den för 1700 :- eftersom den funkar precis som den ska!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv