Fredag 21/12

Okej…. ni kanske har märkt att jag byter header hela tiden? Jag kan helt enkelt inte bestämma mig! Iaf, tänkte bara säga att jag saknar mitt bruna hår så himla mycket, speciellt nu när det blonda ser ut som ett helvete just nu på mig… det är GULT och mörkt och alla säger att jag passar bättre i brunt… Jag får panik, jag har jobbat så mycket på det här blonda nu, det blir bara värre och värre och sliter däremot jävligt mycket också. Jag har minst lagt ner 3000 :- spänn på håret så det känns dumt att ge upp nu. :(
 


 

2 Kommentarer

 1. Anonym
  december 21, 2012 / 13:57

  Du har sjukt fin smak på kläder osv

  inspereras verkligen av dig !

  Hur fick du sån fin kropp?!

  Älskar din blogg!

  Svar:
  Åh tack så mycket! Vad kul att du tycker om min blogg och läser den! Min kropp är långt ifrån fin, jag ska börja gymma och bygga muskler (bli större).. Puss!
  Emilia Angergård
 2. december 21, 2012 / 15:16

  Ja det vart fungerande bra iallafall haha :D inte direkt som jag ville ha men det får man ju aldrig.

  Ja det gjorde jag, såg först inte att det va du hehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv