Shopping 19/12

Hejhej, idag har jag köpt ganska mycket, köpte mycket behövliga saker! Jag köpte en anti-rynk mask som man tar på natten eftersom det är bra att börja med sånt i tidig ålder enligt någon tidning så jag tänkte pröva de! Sen köpte jag glittrande bodysplash, tufft ! Och sån här bra cups eller vad det heter, det är bra till klänningar med öppen rygg osv. Jeans och träningsbyxor köpte jag också! Jeansen ser inte riktigt ut så som på bilden, kan visa någon annan gång! Och ja, äntligen så ska jag komma igång med träningen ! Puss ♥

2 Kommentarer

 1. Anonym
  december 20, 2012 / 16:29

  vart ifrån är jeansen? :)

 2. Mathilda
  december 21, 2012 / 17:02

  Såg att det redan var någon som har ställt frågan, varifrån är jeansen? Dom var verkligen snygga och har letat efter liknande länge! Kram

  Svar:
  Dom är ifrån cubus! Kram
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv