Balsammetoden

Hej, jag tänkte börja med något som ni alla säkert känner till, balsammetoden! Jag har kollat runt lite och alla har tydligen fått jätte bra resultat och jag vart genast sugen! Man använder alltså bara BALSAM som måste vara utan silikoner osv, alltså så får man inte använda något sånt medel överhuvudtaget. Detta är för att håret ska vårdas naturligt (eller ah natruligt och naturligt..) men utan såna grejer osv. Nu kommer jag först tona mitt hår i någon lila färg som ni ser i bilden åt höger, den gör så att det gula i håret försvinner. Sedan ska jag använda ett shampoo för sista gången och den gör så att alla silikoner osv försvinner, sedan börjar jag med balsammetoden!
 
Toningen finns hos Bellbox vad jag vet iaf, 99:- kronor.
 

1 kommentar

 1. theluckiestgirlontheplanet
  december 4, 2012 / 17:54

  vadå så du menar alltså att du inte kommer andvända något mer schampoo nån gång? :)

  Svar:
  Jo någon gång såklart, men shampoo är till för om håret är jätte skitigt och kanske har massa medel i håret tex. hårspray, olja osv. som balsam inte kan ta bort.
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv