Throwback thursday

 

Godmorgon! Vi kör en liten throwback till år 2015 idag. Jag fick nämligen upp på Facebook i förrgår att det var 2 år sedan jag tog studenten. Helt sjukt vad tiden går snabbt! Men det känns faktiskt som att det var 100 år sedan idag som jag var på Rhodos och jobbade som vimmelfotograf..

Idag är jag lite sjuk fortfarande, jag & F ska mest mysa och ta det lugnt och vila oss. Jag tänkte försöka få in massa inlägg och uppdateringen på bloggen kommer att bli annorlunda nu ♥

Har ni något tips på vad för typ av inlägg jag kan göra?

Share:

1 kommentar

  1. juni 15, 2017 / 11:30 f m

    Åhh vill åka utomlands nu!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Subscribe:

Archive

Translate »