New in

PicMonkey Collage4

Fuck it top – here / Beige top – here / Green dress – here

Dessa låg i min brevlåda idag! Jag älskar den olivgröna klänningen så det ska bli kul att ha på sig den vid något tillfälle. Den är rätt vardaglig men man kan ändå ha den på fest. Den minsta storleken var S så jag hoppas den inte är för stor för mig eftersom att jag har XS i vanliga fall. :) Förresten så spelade jag in en liten video på min garderob, kommer upp på onsdag!

0 Did you like this post?
Share:

5 Kommentarer

 1. augusti 17, 2015 / 2:18 e m

  shoppingsuget blev enormt nu! så himla mycket fint i butik <3

 2. Natalia
  augusti 17, 2015 / 3:03 e m

  Love those, will be ordering them. Will you model these?

 3. M
  augusti 17, 2015 / 5:13 e m

  Passade klänningen dig även fast det var en strl för stor? För jag är egentligen en small men nu var den slut så jag blir i så fall tvungen att beställa en medium men jag vet inte om den kommer passa…
  Btw, är det en bra sida att beställa från? Är det dyrt att beställa till Sverige?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *