lucka 3

I samarbete med moresailing.se

Vem av oss längtar mest till sol och värme? Jag tror vi alla gör det väldigt mycket och bara räknar ner tills nästa sommar. I dagens lucka så kommer ni ha chansen att vinna en seglingsresa värde 30.000 med moresailing.se! Inte bara det utan varje dag fram till julafton så drar More Sailing en ny vinnare som vinner ett presentkort hos dom.

Här är lite bilder från när vi var i Kroatien, det är såå magiskt där. Kroatien är nog det finaste stället jag sett i hela mitt liv faktiskt och vi kommer definitivt åka tillbaka hit. Vattnet är helt sjukt, turkost och klart.

Vill ni läsa mer om More Sailings seglingsresor så kan ni beställa deras katalog kostnadsfritt HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv