#1 Matkasse?

Inlägget är i samarbete med sverigesmatkassar.se

Häromdagen så gick jag ut med att jag ska komma igång med träningen igen och framförallt kosten. Däremot känner jag att nu i början vill jag lägga ner min energi på träning. Men såklart fortfarande äta nyttigt och bra mat i veckorna. Och vad kan man göra då? Jo man kan beställa hem en matkasse varje vecka med färdiga recept för hela veckan! Hur smart är inte det? Då slipper du gå runt i mataffären och veckohandla och vi alla vet ju hur jobbigt det kan vara en måndag t.ex. när man bara vill hem och ta det lugnt. Man slipper ju även den där beslutsångesten och när man inte känner sig så kreativ och påhittig.

Jag tror att nu i starten av min träningsresa kommer det vara lite extra kämpigt och då vill jag att allt det andra ska vara så enkelt som möjligt. Så nu har jag kollat lite hos Sveriges matkassar där man kan jämföra olika typer matkassar och hitta den som passar just dig. Du kan även jämföra priser direkt på deras hemsida, läsa recensioner osv. vilket gör det enklare att välja rätt.

Jag är inne på ”Hello Fresh”, just nu såg jag att dom har 30% rabatt på sina 2 första kassar. Du kan även välja mellan Klassisk, Familjevänlig, Vegetarisk eller Snabbt & Enkelt. Och inte bara det, utan du får även välja dina egna recept och dom har hur många smarriga recept som helst! Har ni beställt hem matkasse någon gång och vad tyckte ni? Gjorde det er vardag enklare och var det goda recept?

Ett annat plus när om man börjar med matkasse är att du får så mycket mer tid till annat. Tänk hur mysigt att stå och laga ett nytt recept med sin partner? Dricka lite vin, få matkassen hemlevererad och det enda man behöver göra är att… laga!

Några andra populära matkassar är t.ex. Linasmatkasse, Middagsfrid eller Icas matkasse. Men jag tycker ni borde gå in och jämföra själva och hitta det som passar er familj bäst. Utforska mer recept för vem vet, du kanske hittar ett nytt favorit recept att bjuda dina gäster på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv