Drömmer om en ny soffa…

Inlägget är i samarbete med klubbkompis.se

När jag och Filip flyttade in i vår nuvarande lägenhet så hade vi ett dilemma. Och det var att vi har en komplicerat planlösning i vardagsrummet. Detta resulterade till att vi inte kunde köpa vilken soffa som helst utan vi fick specialbeställa våran. Vi letade överallt och var såklart beredda på att behöva specialbeställa men till och med vissa specialbeställda soffor passade inte ens våra mått. Så det var verkligen svårt. Så när vi väl hittade en som skulle passa så var vi ju tvungna att beställa den. Den är ju helt okej såklart, en vanlig hörnsoffa i en ljusgrå/peppar färg. Men jag var inte helt 100% nöjd och vi la ändå mycket pengar på den här soffan. Nu längtar jag tills vi flyttar och har en helt annan planlösning för dååå jäklar! Då ska vi ha en helt annan soffa och jag får fjärilar i magen när jag tänker på det haha. Jag har kikat i en hel timme nu hos klubbkompis.se soffor och sitter typ och ler för mig själv för deras fina utbud.

Här är lite inspiration som jag hittat på pinterest, jag tyckte dessa bilder var så fina:

Jag vill verkligen ha en ljus soffa, men det blir ju lite krångligt med vår golden retriever som är skitig 90% av tiden. Samtidigt så är ju en mörk soffa sååå snyggt, beslutsångest hallåå.

Här är några soffor som jag gillade extra mycket från klubbkompis.se:

Kan vi diskutera dessa soffor? Hur fina är dom inte? Jag har inte varit ett stort fan av färglada soffor men när jag såg den sammets blåa så blev jag helt såld. Nu har jag ju helt plötsligt hur många valmöjligheter som helst haha. Vilken tycker ni var finast? Den beigea soffgruppen är ju också så snyggt, det känns även så vuxet. Det är ändå lite ironiskt att dessa soffor är 100 gånger snyggare än vår soffa + så är dom till och med billigare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv