Bed table DIY

Inlägget är i samarbete med Stilbeslag.com

Jag har inte berättat för er om vår process med våra sängbord! Jag har haft sån sjuk beslutsångest när det kommer till våra sängbord. Vill jag ha vita, mörka, bara enkla hyllor m.m. Men efter lite research på pinterest så hittade jag många bilder där man gjort sina egna sängbord. Så jag började kolla upp det mer och hittade dessa superenkla ”byråer” från Ikea för endast 279kr styck. Så vi köpte hem 2 stycken såna och började betsa dom hemma med en mörk träolja och wow, vi blev verkligen sjukt nöjda! Det bryter av snyggt i vårt vita simpla sovrum, och det gör rummet lite varmare.

Men det är ju något som saknas på byrån och det är såklart knopparna! Stilbeslag.com som jag nu gör ett samarbete med har hur mycket fina knoppar som helst. Så jag har beställt mina därifrån som ni ser nedan.

Det var sjukt svårt att välja vilka jag ville ha, det fanns så många att välja mellan. Dom har fina guldknoppar och även snygga skålhandtag som jag funderade ett tag på. Men eftersom att byrån är varmbrun så bestämde vi oss för silvriga knoppar då det bryter av/passar bäst till byrån.  Knopparna jag beställt är i ljus metall och heter ”Knopp Fridhem 33 – Blank nickel”.

Det var superenkelt att skruva fast knopparna, det hängde även med skruvar så det var perfekt. Tror det tog mindre än 5 minuter för mig.

Resultat:

Och såhär blev resultatet! Jag är så sjukt nöjd, det blev verkligen exakt som jag tänkt mig. Nu ser byrån mer exklusiv och dyrare ut när knopparna kom på haha. Vad tycker ni? Vill ni också göra som mig så kan jag varmt rekommendera att gå in på Stilbeslag som har typ alla olika slag av knoppar, skålhandtag m.m. Dessutom har dom en jättestor höstkampanj just nu där dom sänkt priser på över 500 produkter! Mina knoppar var även på rea, så skynda & fynda ;)

Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv