Revoltbeauty

In collaboration with revoltbeauty.se

Sommarrean är igång och hos Revoltbeauty.se kan ni fynda massvis av smink! Dom har just nu 10-70% sommarrabatt på allt och vem behöver inte lite påfyllning av nytt smink. Något jag ska köpa är nog lite somriga ögonskuggor då jag mest har vintriga färger hemma. Revoltbeauty har så att man kan bygga sina egna paletter och välja den ögonskugga man vill ha i sin palett. Dom har även krämiga ögonskuggor som jag älskar(!) och som t.ex. Linda Hallberg har använt sig utav.

Annars kan ni hitta allt från den bästa mascaran, lösögonfransar, puder och foundation m.m. Om ni letar efter en sminkspegel finns även det hos Revoltbeauty. Så passa på nu under sommarrean, jag är lite sugen på att köpa hem någon lila, orange och kanske blå ögonskugga för att få lite somriga looks nu i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv