Tancare

Inlägget är i samarbete med carerepeair.se

Nu börjar jag räkna ner veckorna inför den efterlängtade Thailand resan med my family! I samarbete med carerepair så fick jag hem deras ”tancare” som är ett kosttillskott man äter i 30 dagar (eller mer) för att förbättra solbrännan. Den innehåller betakaroten som är det vanligaste om man vill bli lättare brun i solen. Jag måste äta såna här då jag vet att jag inte alls har tillräckligt med rätt näring som man får av såna här tabletter. Så jag kan varmt rekommendera att äta såna här inför sommaren/en resa eller till och med året runt, det är så himla bra! Det blir verkligen stor skillnad, hela min familj äter faktiskt dessa tabletter inför resan, dom har till och med ätit i 1 månad redan haha :)

Ett paket kostar 199 kr och om ni vill läsa mer eller beställa så kan ni läsa mer HÄR

Nu ska jag bli brun!! Det är exakt 3 veckor kvar nu så jag ska fortsätta äta dom här ända fram tills dess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv