Mitt första inredningsinlägg

 

Woho, här kommer typ mitt första inredningsinlägg såhär direkt efter jag berätta för er om den nya lägenheten. Det är fullt ös här hemma på att kolla hur vi vill ha vår inredning och att vi äntligen kan inreda från scratch liksom.

Jag har kollat på lite lampor på Bygghemma.se som har ett väldigt stort utbud. Jag är inne på silver detaljer, trots att jag är en ”guldtjej” så tror jag nog att jag vill ha mer silver i vårt nya hem! Såklart om F också vill det ;) Men mycket vitt, grått och silverdetaljer tror jag kommer bli väldigt fint o mysigt. Jag tror jag känner mig ganska säker på hur jag vill ha det iaf. Frågan är om vi ska ha någon slags maffig kristallkrona eller någon mer modern i vardagsrummet.. Men lampor till sängborden till ska verkligen likna nr.2 på bild, jag älskar dom!

Vad föredrar ni? Silver eller gulddetaljer i ert hem? ♥

OBS – ny kategori ”interior”

– Inlägget är i samarbete med Bygghemma.se

3 Kommentarer

  1. Anna
    november 29, 2017 / 14:40

    Hej! Kan inte hitta den fina väskan från Have2have, tror du den är slutsåld? :(

  2. Linnéa
    november 30, 2017 / 08:06

    Silverdetaljer, helt klart! Kan verkligen rekommendera inwhite4you.se när det kommer till snygga maffiga lampor!! Har själv flera därifrån :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv