c.l.seifert studentmössor

Nu har jag ett jätteroligt samarbete med clseifert.com som har studentmössor av högsta kvalité. Jag vet ju att jag har en del läsare som ska ta studenten 2018 så om ni inte hittat en studentmössa ännu så kan ni kika in på clseifert :) Min favorit är garanterat ”Kungamössan”.

Och jag har såklart fixat en tävling till er där ni kan vinna en studentmössa från clseifert.com till dig själv + 3 av dina vänner, hur bra?! Jag tror det här är 3e året i rad som jag fixat en sån här tävling, jag vet hur populära dom är och hur mycket ni uppskattat dom! ♥

 

Hur fina?!

Klicka HÄR (eller sök på emiliangergard) för att komma till min tävling som jag har på instagram, reglerna är enkla. Ni ska kommentera under bilden med vilken skola ni går på + tagga 3st vänner som även kommer vinna en studentmössa.

Lycka till!

1 kommentar

  1. Ahmed
    september 27, 2019 / 23:15

    Hej jag vill stundent mössa kung te.x Samuel
    Jag vill köpa er verkligen det är svårt för den butiken som ni har just nu när man beställer sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv