Throwback

Jag vill så gärna åka någonstans, helst snart. Om jag fick välja skulle jag nog vilja flytta utomlands, jag trivs ändå så bra i en sån omgivning där jag kan utforska och där det finns så mycket mer än här i kalla, gråa Örebro. Men det skulle nog inte bli på ett långt tag iaf, jag vet ju inte ens vart vi skulle flytta i sånna fall, Marbella? Barcelona? Hmm… Däremot kommer tanken alltid finnas där, OM man någon gång skulle ta risken o flytta någonstans.

En resa ska vi nog boka snart, innan jag exploderar här haha. Kanske en Thailandresa om det går eller så blir det någon weekend resa till typ London eller Paris.

I would love to go somewhere, preferably soon. If I had a choice, I would probably like to move somewhere, I’m enjoying myself in such an environment where I can explore and there is so much more there than in my cold, grey hometown Örebro. But it would probably not be any time soon, I don’t even know where to move, Marbella? Barcelona? Hmm … On the other hand, the thought will always be there, if I’m ever taking the risk to move somewhere.

We will probably book a trip soon before I explode here haha. Maybe a trip to Thailand if it works, or a weekend trip to London or Paris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv