Q/A

Q: Hej Emilia, är sugen på att beställa ett par fransar ifrån Lillylashes, men undrar om du fick betala tull? Och vilken modell beställde du? Hur länge håller sig fransarna fina? 💕

A: Åh dom är jättefina! Jag fick ingen tull vad jag minns, och jag tror jag använde dom typ 4 gånger men sen tappa jag bort dom tyvärr. Men kan verkligen rekommendera ”Faux Mink Sophia”, kram

Q: Vart har Filip köpt sin skjorta någonstans? Snygg!

A: Den är från en butik som heter Design Only :)

Q: vart är din kompis vita kjol ifrån?

A: Den är från mango.com :)

Q: Vad jobbar du med? :)

A: Jag jobbade heltid som projektassistent, dock så har jag sagt upp mig då jag har ett eget företag också. :)

Q: Hej Emilia :) Hur vet du när du ska storlek 6 eller 8 från Boohoo? tack så länge

A: Det är de som är lite svårt med boohoo, det beror på vad det är för typ av form på plagget, om det typ är en mer ”loose” t-shirt tar jag hellre 8 vilket motsvarar S, sen om jag vill ha en tajt klänning tar jag 6 för det motsvarar XS! Men storlekarna kan även vara liiiite små, men annars är det normala storlekar.

Q: Hej varför solar du inte solarium och föredrar BUS ? Vill också bli lite brun och kan inte bestämma mig om jag ska sola solarium eller BUS,det känns lite jobbigt att hålla på med BUS snälla kan du svara

A: Det är väldigt dyrt och dåligt att sola solarium. Jag får även konstiga pigmentförändringar och fräknar när jag solar solarium som jag inte får av solen annars. Det är jobbigt att hålla på med bus men mycket billigare! :)

Q: Vilken storlek har du i över och underdel i bikinin?:)

A: Jag har storlek S i överdelen och storlek XS i nederdelen :)

1 kommentar

  1. x
    juli 30, 2017 / 16:36

    Tack tog med min fråga och jag fick mitt svar :)
    Älskar din blogg och stil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv