Black & white

Top – here / Similar skirt – here / Mathildas dress – here

Wow, nu ser jag ju att mitt linne från Boohoo inte alls ser likadan ut som på hemsidan? Jag tänkte inte ens på det för jag tyckte linnet var jättefint in real life ändå? Men väldigt dåligt… Frågan är hur jag ska köra min try on haul, om jag ska prata om varje plagg eller bara köra med musik som jag brukar?

Ikväll kommer vi ta det ganska lugnt, vi har bokat bord på Pinchos (min favvo) vid 22.00 typ… Så himla sent men det var fullbokat annars. Hörs sen, puuuuss

// Wow, I see now that my top from Boohoo doesn’t even look like the one on the website? I didn’t think about it because I thought the top was really nice in real life anyway? But this is not good…. The question is if I’m going to talk in my try on haul video or just have music like I used to?

We are going to take it easy tonight and just chill, we’ve booked a table at Pinchos (my fav) around 22.00… So late but it was fully-booked. See ya, kisses

1 kommentar

  1. Malin
    juli 8, 2017 / 17:50

    Vad använder du för foundation när du har brun utan sol?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv