Q/A

Contains adlinks

Q: Hej! Jag ska snart ta studenten och har inte hittat än klänning än, funderar lite på en av de du länkade ovan men vet inte riktigt. Jag har sökt igenom alla online butiker jag vet om, de vanligaste då, men jag hittar verkligen ingen som faller mig i smak. Jag hade gärna velat ha en vit lite söt klänning med spets. Så jag funderar ifall du kunde kanske skriva en lista på alla online butiker du känner till som du tror säljer sådana klänningar? Hade varit super gulligt!
Kram! – Ps. Ni hittar mitt inlägg med studentklänningar (HÄR)
A: Absolut kan jag försöka ge dig lite tips på online butiker som inte finns med i mitt inlägg:
Windsorstore.com
Bubbleroom.com
XeniaBoutique.com.au
Inthestyle.com
Chiquelle.com
Misspap.co.uk

Q: Använder du brun utan sol eller solarium? Du är alltid brun :)
A: Oj du är visst ny här ;) Haha, ja jag använder BUS och det har jag tjatat om ett x antal gånger här på bloggen och dom flesta frågar alltid mig om det hehe. Jag använder ST moritz (bästa) eller 1 hour dark.

Q: hej vart är tröjan ifrån?
A: Den är från boohoo.com, länk :)

Q: Vad heter den beiga jackan?
A: Ni hittar den HÄR. :)

6 Kommentarer

 1. Sofia
  maj 22, 2017 / 15:38

  Är boohoo en bra/säker sida? Har hört väldigt blandande åsikter men är väldigt sugen på att beställa.

  • emiliangergard
   Författare
   maj 24, 2017 / 11:44

   Det är en väldigt säker sida, man får hem kläderna på 4-7 dagar! Däremot kan vissa kläder vara lite sämre kvalité på, så kolla noga i beskrivningen vad det är för material och så.

 2. Emelie
  juli 3, 2017 / 12:50

  hej :) vart är de slitna jeans på spegelbilden från?

  • emiliangergard
   Författare
   juli 3, 2017 / 19:51

   Dom är från ginatricot och heter kristen! :)

   • Emelie
    juli 5, 2017 / 14:02

    tack för svar :) älskar din blogg, och din stil är galet snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv