3. Pest eller Kolera

Igår fick vi låna DJEF’s fotostudio och fota en ny profilbild till vår podcast! Sen direkt efter så spelade vi in ett till avsnitt, hoppas ni tycker om den. Vi kör en julquiz, pest eller kolera sen pratar vi lite om min p-stav.

För övrigt så jobbar jag sjukt mycket nu på 2 stycken olika ICA, vilket går bra men blir stressad när jag inte hinner det jag vill göra. Jag har inte ens hunnit handla julklappar än haha.. I fredags jobbade jag 12 timmar (!), först 6 timmar på ena ICA sen åkte jag direkt till den andra ICA och jobbade 6 timmar där. Nu ska jag försöka hinna hämta ett paket, spela in en eller två videos och sen börjar jag jobba tills stängning.

Förresten så har jag ljusat upp längderna och topparna (i försök med att få det ombré). Är rätt nöjd men det är lite för rött just nuu.

Lyssna på vår podd HÄR

2 Kommentarer

  1. Kubra
    december 20, 2016 / 20:46

    Hej emilia har du någon gång beställt från forever21 eller annan amerikansk onlinebutik? Har du haft problem med tullen?
    Vill beställa men rädd för tullen :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv