My hair colour

c1000x1024

Chocolate truffle  /  Dark red brown

Så här då de hårfärgerna jag använder. Jag använder nästan bara chocolate truffle, det finns nog ingen finare chokladbrun hårfärg än den, asså bästa färgen!! Sen tycker jag om att det är toning för det sliter inte så mycket och så blir det lite ljusare och highlights när hårfärgen tvättats ur lite på t.ex. sommaren & våren.

Den andra har jag då och då, typ 1 gång per år och det är lite mer lila i den än vad det ser ut som. Och det gillar jag för jag passar i det och mina ögon sticker ut lite extra.

// These are the hair colors that I use. I pretty much only use the chocolate truffle, there is no more beautiful color than that, best hair color!! I also like that it’s a semi-permanent color so it won’t damage so much and it becomes a little brighter when the hair color washed out some, on the summer & spring for an example.

I have the other color then and then, like once a year and it’s more purple in it than it looks. And I like it because I fit in it and my eyes pops out a little extra.

1 kommentar

  1. juli 18, 2016 / 18:10

    Så fina färger! Skulle gärna färga mitt hår om inte den där fula utväxten kommer på mig haha XD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv