hello my babes

Top – Boohoo.com / Shorts – H&M / Shirt – Boohoo.com

Hello my babes!!! Jag är back on track och jag är här för att stanna. Detta är min längsta bloggpaus någonsin (1 månad tror jag ?) och som jag har varit deppig! Jag har dock fyllt mina dagar med jobb på ICA men jag har saknat bloggen helt sjukt. Jag har känt mig så tom dessa dagar att jag bara legat och inte vetat vart jag ska börja ens. Men nu vill jag att ni öser in kommentarer med tips på vad jag kan ge er här på bloggen.

Hörs senare, puss

// Hello my babes!! I’m back on track and I’m here to stay. This is my longest blog break ever (one month I think?) and I have been so depressed! But I have filled my days with work at ICA (grocery store) but I have missed my blog so much. I have felt so empty these days and just been lazy and didn’t even know where to start. But now I want you to fill me with comments with tips about what I can give you here on my blog.

see ya soon, kisses

15 Kommentarer

 1. Amelia
  juli 14, 2016 / 11:40

  En massa bra o billiga modetips! ❤️

  • emiliangergard
   Författare
   juli 15, 2016 / 09:39

   Tack för tipsen! <3

 2. Sofia
  juli 14, 2016 / 12:09

  Skönt att du är tillbaka!
  Bikinitips!
  Sen undrar jag även om boohoo är en trovärdig och bra sida?:)

 3. Sara
  juli 14, 2016 / 13:00

  Saknat dig!! Går in på din blogg bokstavligen VARJE DAG! Gissa om jag blev glad när jag såg detta inlägg!! Behöver kläd tips! Smink, kläder, ja allt som har med mode och skönhet att göra! Sen så undrar jag hur du tycker man kan matcha de dära lårhöga beiga skorna? Funderar nämligen på att beställa de.. Har redan de svarta men vill ha de beiga med! Puusssss

  • emiliangergard
   Författare
   juli 15, 2016 / 09:36

   Tack!!

 4. juli 14, 2016 / 19:13

  Yay! Mer outfits! :D Gillar också när du gör videos! :D

  • emiliangergard
   Författare
   juli 15, 2016 / 09:35

   Absolut, tack för tipsen!

 5. Olivia
  juli 14, 2016 / 21:23

  Ååååh vad jag har längtat på att du är tillbaks!! Älskar att se när du lägger upp outfitbilder och sen är det så kul att kolla på när du vloggat, och asså tycker själva helheten att gå in på din blogg är bra, så försök fortsätta med så du alltid gjort <3

  • emiliangergard
   Författare
   juli 15, 2016 / 09:35

   ÅÅh tack fina du<3 blir så glad och motiverad :D

 6. juli 14, 2016 / 21:27

  1. Ditt utseende är fan goals…
  2. Jag går in på din blogg varje dag, så blev ju lagom glad nu när jag såg att du hade lagt in något :)
  3. Outfitbilder, tips på billiga kläder, videos och sånt vill jag se mer av :)

  • emiliangergard
   Författare
   juli 15, 2016 / 09:35

   Åh tack snygging! Vad kul att du tycker om bloggen, tack för tipsen!

 7. Hanna
  juli 15, 2016 / 09:04

  Förra sommaren sket du i bloggen för att festa på Rhodos så nä. Kanske dags att ta tag i dig själv och ditt liv så du kommer någonstans i livet. :)

  • emiliangergard
   Författare
   juli 15, 2016 / 09:34

   Åh gumman, jag har ju åstadkommit något om du lockas in här och lägger tid att skriva denna kommentar <3 Avundsjuk Örebro tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv