Emotions


Imorse hade vi genomgång så vi skulle lära oss jobbet, det verkade jättebra. Jobbet är superfräsht och stort, alla verkar dessutom trevliga. Denna vecka har vi en kampanj då vi ska sälja ett paket för tidningprenumeranter vilket verkar vara ett bra paket och lätt att sälja, vi får se imorgon. 

Efter jobbet så drog vi till Ikea för att köpa lite saker till våra rum för att göra det mer hemtrevligt som ljusslingor, galgar, ljus och lite sånt. Efter Ikea så drog vi upp till stan då solen äntligen kom fram och drack kaffe, och då insåg jag att jag hade flyttat på riktigt. Jag insåg att jag trivdes så bra och att jag förmodligen kommer bo här ett bra tag. Då kom tårarna fram för jag insåg även att jag inte kommer träffa min familj lika ofta och inte på länge, jag är så nära min familj och speciellt mamma. Dessutom har jag min hund kvar hemma, honom kommer jag också sakna så mycket… Ibland får man ta risken och gå vidare i livet. Familj, vänner och Örebro kommer ju alltid finnas kvar. Detta blir nog bra

5 Kommentarer

 1. E
  maj 9, 2016 / 19:24

  Så himla modigt att flytta till ett annat land sådär, vet inte om jag klarat det just på grund av att lämna familj, vänner, mina älskade djur och bara mitt hem, min trygghet! Ser verkligen fram emot att få följa med på detta äventyret för du inspirerar mig samtidigt så mycket till att ta steget och testa vingarna. Vad är det ni ska jobba som och jag hoppas vi får se lite delar av lägenheten så småningom också.
  Massa kramar till dig för att du är så modig.

 2. L
  maj 9, 2016 / 19:43

  Åh mitt älskade barn,jag saknar dig för varje minut som går! Men jag är såååå stolt över dig som Vågar detta och lever livet.
  Vi finns kvar och kommer snart och hälsar på. Älskar dig kram från mamma

 3. Du ger mig sån styrka till att klara av mer saker i vardagen!
  Är så glad att allt löste sig och att du trivs så himla bra. Förstår att du saknar familjen och Leo men Skype finns alltid och du får tvinga din mamma att skicka klipp på honom. Jag tror detta kommer bli grymt för dig/bloggen så kör hårt nu :D

 4. Emma
  maj 9, 2016 / 20:37

  Kommer du fortfarande blogga som vanligt och lägga upp videos på tuben? ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv