Finally here!

Nu är vi äntligen framme!! Eller ja, vi landade typ 15.30 och sen dess har vi packat upp, gått och käkat med en tjej vi delar lägenhet med. Super trevligt! Jag är jättenöjd hittills, lägenheten är super fräsch, vi bor MITT I STAN, tjejen vi bor med är också jättesnäll. Detta kommer bli så bra. Imorgon börjar vi jobbet 9.30 så vi ska ta det lugnt ikväll och bara ta in att vi har flyttat till ett annat land haha.. Hörs sen, puss!

P.s, har gjort en ny kategori som heter ”Malaga” där ni kan följa min resa <3

// We are finally here! Or yes, we arrived at 15.30 but we hade just finished packing up, ate with a girl we share our apartment with here. Super nice! I’m so happy so far, the apartment is super fresch, we live in the CENTER, the girl we live with is super nice. This will be so good. We start 9.30 at our job tomorrow so we’re going to take it chill tonight and just take it in that we have moved to another country haha… see ya soon, kisses!

P.s I have made a new category ”Malaga” there you can follow my journey <3

6 Kommentarer

 1. maj 9, 2016 / 06:33

  Gud så härligt!! Längtar tills du visar mer, du är bäst<33

 2. farmor
  maj 9, 2016 / 06:49

  Det ser underbart ut med sol och värme. hoppas allt går bra för er, det är tur att ni har varit ute så mycket och har vana att ta seden dit ni kommer. Glöm inte oss här hemma i Svedala, vi saknar dig redan.
  Kram farmor

 3. maj 9, 2016 / 16:29

  Vad härligt,hoppas ni får det trevligt där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv