I’m moving to…

MALAGA!! Asså ni förstår inte, jag förstår inte, vad håller jag på med? Det märks att mitt sjärntecken är skytten, kan inte stanna kvar på ett ställe för länge utan måste UT och upptäcka! Detta blev.. spontant som sagt, men att få göra detta med min bästavän känns magiskt. Vi ska alltså flytta dit.. vänta nu…. den 8e maj haha. Det är liksom 10 dagar kvar? Vi kommer bo i en lägenhet mitt i stan och jobba. Jag har ju varit där en gång och jag blev kär i staden direkt, kommer ni ihåg? Det är jättefint, lagom stort, härliga människor och lagom festliv.

Det bästa är att jag kommer jobba deltid, alltså 50% så jag kan jobba 50% med bloggen, hur bra?! Är ni taggade att följa denna resa??

// MALAGA! You don’t understand, I don’t understand, what am I doing? It’s obvious that my star sign is sagittarius,I can’t stay in one place for too long, I must go out and discover! This became .. spontaneously as I said, but to get to do this with my bestie feels magical. We are going to move there .. wait now …. the 8th of May haha. It’s like 10 days left? We will stay in an apartment in the town and work. I’ve been there once and I fell in love with the city right away, do you remember? It’s beautiful, just the right size, lovely people and partylife.

The best part is that I will work part-time 50% so I can work 50% with the blog, how good ?! Are you looking forward to follow this trip with me??

BeFunky_IMG_1241.jpg BeFunky_IMG_1409.jpg BeFunky_IMG_1454.jpg

BeFunky_IMG_1297.jpg BeFunky_IMG_1383.jpgBeFunky_IMG_1510.jpg BeFunky_IMG_1515.jpg BeFunky_IMG_1296.jpg BeFunky_IMG_1298.jpg BeFunky_IMG_1500.jpg

KOLLA HUR UNDERBART!

6 Kommentarer

 1. Ellen
  april 28, 2016 / 22:20

  Vad ska du jobba med? :)

 2. Amelia
  april 29, 2016 / 01:44

  OMG I can’t wait for this you always stay in roach infested hotels, you take selfies where the background looks extra trashy, you will get sick the first week there. Yes I can’t wait for this mess hahahahaha

 3. april 29, 2016 / 20:19

  Herregud så underbart!!! Jag ska till Malaga i Augusti, så hoppas på massor av tips därifrån! Åh, älskar din blogg massor<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv