Helvetes morgon

Wow, mitt humör är inte på topp kan jag säga er. Vart ska jag börja? Jo just ja, desto mer jg tvättade mitt hår, desto grönare blev det så jag fick panik häromdan och la i en chokladbrun färg, vilket jag velat göra länge nu. Sen var håret fortfarande grönt?? Så jag la i röd hårinpackning som vi hade hemma hehe.. Och mitt hår blev RÖTT, verkligen rött. Så jag stod uppe hela natten (bokstavligen) och gnuggade med silverschampoo och sen sov jag med hårinpackning för jag läste att man kunde göra det någonstans. Sen gick jag upp 04.00 igen gör att skölja ur det och ta ännu en omgång med silverschampoo, nu har jag fått bort det mesta iaf.

Men det är inte slut där, jag hade missat att planera en outfit så jag fick i sista sekund slänga ner massa olika alternativ och sen stressa till tågstation 06.00 imorse. SEN när vi är inne i stan så kommer jag på, JAG HAR GLÖMT GALAKLÄNNINGARNA! För dom hängde ju självklart i kostympåsar på en dörr så jag missade ju dom. HELVETE. Min pappa fick åka fort som fan hem igen och hämta klänningarna och jag fick SPRINGA o möta honom från tåget för det skulle åka vilken minut som helst. Förstår ni vilken morgon jg haft? Jag bröt ihop också och kunde inte sluta gråta, för jag har ju tid hos frisören 09.00 så kunde inte missa tåget eller något. Usch

Nu sitter jag på tåget iaf med Kajsa, men det känns som att allt kommer gå åt helvete idag

5 Kommentarer

 1. farmor
  april 20, 2016 / 06:19

  Ta det lugnt allt ordnar sig, du fick bort fel hårfärg, du fick med dig klänningarna, du hann med tåget. Tre saker gick ok nu fortsätter det på samma sätt
  Håller tummarna farmor

 2. Ida Jakobson
  april 20, 2016 / 07:46

  Hej Emilia. Skrivit förut och frågat, men undrar bara om du när du beställde kläder från boohoo fick betala tull avgift? och isf hur mycket för ditt gigantiska paket?

  Tack för en inspirerande blogg!

  • Boohoo är en engelsk hemsida och England är med i EU och då betalar man inte tull. Tull betalar du endast om du handlar utanför EU och summan överstiger 1300 kronor. Om du handlar under den summan och ditt paket fastnar då betalar du 25% av order summan men om du handlar för 1300 från Kina/USA eller något annat land så betalar du 25% av ordersumman i moms, sen betalar du 20% av ordersumman i tullavgift.

 3. Usch vilken hemsk morgon! Dumt att pilla med håret när du ändå hade tid hos frisören men ta ett djupt andetag och låt inte en kass morgon stoppa hela din dag! Lyssna på bra musik, ät något extra gott och ta några djupa andetag. Se till att ha sjukt kul och njut. Håller tummarna för dig :)

 4. Amelia
  april 20, 2016 / 09:54

  You need to stop fucking with your hair so much, leave it chocolate brown and if you want other colors than do a wig. You think turning green is bad, wait until it starts falling out, the hair can only take so much

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv