I WON!!

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with 6 preset Processed with MOLDIV Processed with VSCO with 10 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with 4 preset

wearing dress from ivyrevel.com

Japp, jag vann priset som årets modeblogg här i Örebro igår. Så sjukt kul!! Jag är så glad och hade verkligen en superbra kväll igår. Åh vad hårt jobb belönar sig i slutändan, min blogg är verkligen mitt liv, en sån stor del av mig! Sen såklart alla underbara läsare, jag blir så glad av era mail, kommentarer jag får dagligen ♥ Nu satsar vi ännu hårdare, detta gav mig ett rejält push!!

Snart kommer vlog 5 & 6 upp på youtube, stay tuned 

Glöm inte att ni fortfarande kan rösta på mig i:

1. Finest Awards där jag är nominerad som årets modeblogg och årets nykomling HÄR

2. ”Nordic blogger of the year” HÄR

TACK SÅ MYCKET!!

6 Kommentarer

 1. Linn
  april 9, 2016 / 15:36

  Du är så värd detta, du är bäst Emilia!! ?

  • emiliangergard
   Författare
   april 11, 2016 / 13:52

   Tack!! Kram <3

  • emiliangergard
   Författare
   april 11, 2016 / 13:53

   Tack!<3 ja den var inte så fancy hahah

 2. april 11, 2016 / 11:38

  Åh grattis,glad för din skull. Din blogg är otroligt bra! kram :D

  • emiliangergard
   Författare
   april 11, 2016 / 13:52

   Tack så mycket fina du! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv