Work for success

Jag tänkte ge er lite information om vad min blogg handlar om eftersom det fortfarande kommer upp frågetecken här och var. Jag får ibland kommentarer från en person som trackat mig i över 1 år nu. Så här ska ni få lite fakta.

Min blogg har ALLTID gått ut på billig mode. Min blogg är realistisk, jag är 19 bast. Jag har bloggat sen jag var 15-16? Och här skriver jag om mitt vanliga tonårsliv där jag började jobba direkt när jag fyllde 16 på coop för att få in extrapengar. Sen bloggade jag mest för skojs skull och för att jag älskade mode och fota. Folk kände att dom faktiskt fick inspiration via min blogg och att dom flesta i min målgrupp är studenter/ungdomar som inte har ekonomin att köpa märkeskläder för flera 1000.

Med tiden har jag fått möjligheter via min blogg eftersom att den växte så, det är det bästa som hänt mig. Jag fattade knappt själv och jag fattar fortfarande inte hur stort mitt varumärke faktiskt blivit. Jag leker inget, jag är mig själv här och som vilken tjej som helst. Jag bor inte i en sån stor stad, jag är inte rik, jag jobbar med 3 jobb för att jag ÄLSKAR att ha flera bollar i luften och jag har ingen aning om vad jag vill göra i livet, vem vet det när man är 19?!

Jag åker på budget resort, för jag vill hellre åka på fler resor och ha mycket fickpengar än att boka värsta lyxhotellet bara för att det ska se fancy ut på bloggen? Men ändå får jag kommentarer som ”har du bara råd med ett sånt där äckligt hotell”, asså va?? Vissa verkar inte ha fattat vad min blogg går ut på? Sen är det såklart 99% som uppskattar att jag tipsar om saker och ting som alla kan ha råd med och som passar dom. Några kanske tycker om att läsa bloggar om lyxhotell, märkeskläder osv. men det finns inte på min blogg.

Jag får ibland förfrågningar från företag om jag vill få hem en väska eller klocka för flera tusen för att sedan marknadsföra det på bloggen, men jag tackar nej VARJE GÅNG för det passar inte in på min blogg eller mig. Jag skulle gå emot det jag faktiskt står för och skriver om här på bloggen. Min röda tråd här är billigt, realistisk, jobbliv, tonårsfester, dumma ex och allt som faktiskt händer i mitt liv.

Det här blogglivet är fortfarande väldigt nytt för mig och det känns fortfarande konstigt för mig att få gå på dessa fantastiska bloggevent och att ha så fina bloggläsare som ni som kommenterar, kommer fram till mig. Men trots det så kommer jag aldrig ändra på den jag är eller hur min blogg är. Take it or leave it.

Pussar♥

BeFunky_IMG_7535.jpg

12 Kommentarer

 1. Linda
  mars 26, 2016 / 14:37

  Så bra Emilia att du skriver detta! Du är bäst

  • emiliangergard
   Författare
   april 6, 2016 / 15:00

   <3

 2. mars 26, 2016 / 15:02

  Det är bra, du har hittat din nisch och ska köra på den! Jag tycker personligen det är mycket mer inspirerande att se kläder man faktiskt kan ha råd med :) Så fortsätt som du gör! Kram

  • emiliangergard
   Författare
   april 6, 2016 / 15:00

   Tack så mycket fina du, kramar

 3. Erika
  mars 26, 2016 / 17:00

  Tycker du är awesome! Fortsätt med det du gör <3

 4. mars 26, 2016 / 18:42

  Så grym är du, riktigt inspirerande! Du har varit en av mina största inspirationskällor inom bloggandet sedan dag 1 och en av de som fick mig att börja, så fortsätt göra din grej!

 5. mars 27, 2016 / 07:27

  Du är BÄST!! Älskar verkligen din blogg så mycket och blir så sur på folk som endast vill trycka ner andra:( Fortsätt gör allt såhär bra som du gör nu<3

 6. Emelie
  mars 27, 2016 / 13:30

  Hej Emilia, visste inte riktigt vart jag skulle placera denna kommentar men skulle inte du kunna göra en lista på bra shoppingsidor online både svenska och internationella. Tycker de har mycket fina plagg på australienska sidor bland annat men skulle gärna vilja ha lite tips ?

 7. mars 27, 2016 / 15:55

  Tycker det är SÅ bra som har en realistisk blogg för personerna i din målgrupp. Ser unga bloggare på 17 år som gör kollage med typ jackor för våren och sen så kostar alla 2k och mer? Öh? De är självklart att de får göra det men då är det bra att det finns bloggar som din som tipsar om kläder och saker som folk i våran ålder faktiskt kan ha råd med. Tack för det och tack för en grym blogg!

 8. P
  mars 27, 2016 / 17:06

  Kollar bilden och tänker. ”Har det blivit modernt med tröja runt midjan igen” Vet att de var stort under 80 och 90-talet sen blev den en dipp från början av 2000-talet tills nu :)

 9. mars 27, 2016 / 17:55

  Tycker om du blogg asmycket för att den inte är precis som alla andras! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv