Sjukling

   
Jag är jättesjuk, ovanligt va? Var på vårdcentralen igår och ska dit IGEN imorgon. Jag har haft problem med halsen typ 100 gånger och egentligen borde dom opererat bort mina halsmandlar för längesen tycker jag…jaja, nu vet ni vart jag hänger.

6 Kommentarer

 1. mars 22, 2016 / 20:13

  Jag är också sjuk jätteofta.. Det är sååå tradigt och folk tar en inte seriöst!

 2. Få bort de där jävlarna innan vi ska ses! Du måste komma även om du är sjuk. Jag fixar en rullstol och så kör jag dig as snabbt så du hinner sno åt dig alla goodiebags innan vi rullar ut på Sthlms gator och gör staden osäker HAHAHHA.
  Krya <3

 3. Anna
  mars 23, 2016 / 16:28

  Bästa operationen jag gjort! SÅ skönt att slippa all halsfluss med mera. Och så enkel operation, tar typ 15 min att göra den haha. Hoppas du får göra den! Krya ♥

 4. mars 23, 2016 / 19:41

  Krya på dig! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv