Q/A

Q: Har du classic? eller vilken valde du? :)
A: Ja precis, jag tog classic :) (herfashionbox)

Q: Snyggt! Vart är kepsen ifrån?
A: Ni hittar den HÄR

Q: Vart kommer killin´it tröjan ifrån? sjukt snygg ju
A: Den är från modekungen.se :)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Q: Hur lång är du? :)
A: Jag är 168 cm!

Q: Jätte fint! Hur storlekarna på kläderna ifrån sidan, din vanliga storlek eller mindre/större? (shein.com)
A: Jag tar alltid en storlek större för dom är mindre i storlekarna därifrån.

Q: Fett snyggt! Jag ska nog också sätta i löshår och även åka utomlands. Vilken metod använde du? Vilken hårkvalité? Längd? Och hur undvek du att få håret helt cptrassligt? Badade du i salt/klor? Mycket frågor haha, tack om du pallar svara!
A: Jag använde keratin vax, och det var äkta original rakt hår, 50 cm tror jag (men jag klippte lite). Jag hade en triangl borste och borsta igenom håret ordentligt varje dag och ja jag badade i både klor och salt när jag var utomlands!

Processed with VSCOcam with c1 preset

1 kommentar

  1. mars 8, 2016 / 21:23

    Kan inte du göra ett inlägg om hur du sparar pengar till resor osv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv