Recension

För tre månader sen:

föreoefter1

Nu:

Processed with VSCOcam with acg preset Processed with VSCOcam with 5 preset Processed with VSCOcam with acg preset

Wow! Måste bara säga att mitt hår från rapunzel har hållt sig otroligt bra! Tänk då att jag har varit utomlands, färgat det 1 gång, plattat, lockat och allt det där. Det är fortfarande glansigt och bara om jag klipper det lite så ser det som nytt igen.

Snart är det dags att göra om dock, mitt hår har växt typ 7 cm haha… Men jag rekommenderar verkligen att göra håret hos rapunzel of sweden, det är så värt det.

Min hårfärg är chokladbrunt. HÄR hittar ni deras hemsida

4 Kommentarer

 1. februari 18, 2016 / 15:14

  Såå fint :)

 2. Emma
  februari 18, 2016 / 17:13

  Har också haft hår från Rapunzel, bääästa! Hur motverkar du tovorna i underhåret? Mitt blir ett fågelbo.

 3. Malin
  februari 18, 2016 / 21:40

  Fett snyggt! Jag ska nog också sätta i löshår och även åka utomlands. Vilken metod använde du? Vilken hårkvalité? Längd? Och hur undvek du att få håret helt cptrassligt? Badade du i salt/klor? Mycket frågor haha, tack om du pallar svara! :)

 4. februari 19, 2016 / 07:18

  va roligt att det fortfarande ser bra ut!! Hur långt hår har du egentligen? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv