Alla hjärtans dag

  Glad alla hjärtansdag kära läsare! Oavsett om ni firar med er partner, vänner eller familj så ge kärlek till alla era nära o kära <3

Jag är fortfarande väldigt sjuk så ska ta det lugnt, vaknade upp hos Kajsa idag så jag var inte allt för ensam haha. Men äntligen så ska jag gå igenom lite saker med bloggen idag. Jag har haft så mycket annat på gång så bloggen har varit sämst denna vecka.

2 Kommentarer

  1. Madde
    februari 14, 2016 / 23:43

    Hej! Jag har en fråga om din sommar på Rhodos! Hur länge var du där och hur mycket pengar spenderade du sammanlagt? Jag ska troligtvis jobba där i sommar så hade varit bra att veta på ett ungefär, tack! :)

  2. februari 16, 2016 / 13:01

    Hej!
    När kommer inlägget upp om Thailand som du sa att du höll på med? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv