Be confident

  
Det är sjukt vad folk blev provocerade av en bikini trosa. Jag vet inte riktigt vad ni får ut på att kommentera negativt, för att få mig att må dåligt? För att ni mår dåligt? Jag vet inte, för jag känner inte er. Men i mina ögon så framstår ni som att ni har no life som kommenterar min rumpa. Haha. Men fortsätt, här får ni stirra på den lite mera.
Jag såg hundratals tjejer med en string bikini på beachen och jag tänkte, damn vad snyggt, jag vill också ha en. Tror ni ärligt talat att jag bryr mig om hur min rumpa ser ut, att den är liten, inte vältränad osv.? Så trött på er som ska bry er mer om andras kroppar än ert egna liv, så pinsamt.

Jag tycker det är så viktigt att folk slutar att kritisera andra hela tiden, det är så onyttigt. Jag skulle vara så olycklig om jag dag ut och dag in spanade in andra och pekade ut fel på dom. Och till er som också vet hur det känns att bli kritiserad, stå på er själva, skratta och bry dig inte. Jag satt liksom med en drink i 30 graders värme när jag läste kommentarerna och mådde så jäääävla bra. Kommentarerna når mig inte, jag vill bara få ut att det är tråkigt att folk lever för att kritisera andra.

21 Kommentarer

 1. Anon
  januari 22, 2016 / 16:36

  Haha men skojar du eller? Du har en skitfin rumpa och alla som skriver något annat kan dra åt helvete. Fan vad pinsamt att folk ens klagar på det..

  Bry dig inte vad folk säger jag ber dig, det är när du börjar bry dig de vinner. Låt det inte hända <3

 2. januari 22, 2016 / 17:13

  SÅ SNYGGT!! Och det är inget fel på din rumpa, önskar jag vågade ha på mig en sån bikini!

 3. A
  januari 22, 2016 / 17:19

  Ignorera alltid negativa kommentarer vad det än är. Du behöver inte slösa tid på dom. Ps din röv är het, I’d love to spank that ass

 4. Edit
  januari 22, 2016 / 17:20

  Du är ju så jävla snygg!!!

 5. januari 22, 2016 / 18:07

  BRA att du kör ditt race och skiter i alla negativa människor!! Avskyr när folk bara ska klanka ner på en, kan dom inte säga positiva saker istället? Varför ska alla svenssons vara så negativa hela tiden?!?! GAH!

 6. Arvid
  januari 22, 2016 / 18:25

  Bra att du skiter i kommentarerna. Du ser hur jävla bra ut oavsett vad du har på dig. De som skriver negativa kommentarer fattar inget.

 7. Filippa
  januari 22, 2016 / 19:21

  Go girl!!! När ska folk lära sig att fokusera på sig själva istället för att försöka att hitta fel på andra för att framstå som ”bättre”? Be confident, så viktigt. Man vinner när man fokuserar på SIG SJÄLV och sina bra sidor. Alla är speciella och ser olika ut, så är det bara, man ska vara nöjd med det man har. Du är jätte snygg, stå på dig!

 8. Moa
  januari 22, 2016 / 21:06

  Det sorgliga är när det är andra tjejer som ska klanka ner, vi brudar borde backa upp varandra!! Du är grym, stå upp för dig själv och fortsätt som du gör!

 9. Nelly
  januari 23, 2016 / 05:50

  Grym du är! Har en likadan bikini, älskar den!✌?️ Palla att folk bryr sig…det är ju bara en rumpa

 10. Jackie
  januari 23, 2016 / 15:06

  Helt sjukt att man ens kan ge negativa kommentarer p.g.a det?! Du är hur fin som helst! Och vem vill inte få en snyggare bränna liksom samt se helt gorgeous ut? Nä gud, låt inte dom kommentarerna påverka dig ♡

 11. Melisa
  januari 23, 2016 / 20:45

  shiiit… din rumpa e too diee foor *.*
  fyfaan, visste inte ens att folk säger sånt.. haha de vet inte vad en rumpa är -.-
  You go girl!

 12. Anna
  januari 23, 2016 / 23:21

  GOD BLESS YOU!

  Så jädra rätt.

 13. januari 24, 2016 / 12:41

  Oj, att människor kan vara så elaka! Fattar inte hur man kan tycka att din rumpa är liten eller kommentera om bikini stringen, du har en helt fantastisk kropp och jag önskar verkligen att jag själv såg ut så, du har verkligen min dröm kropp. Bra att du inte tar åt dig av skit ☺️

 14. Linn
  januari 24, 2016 / 15:51

  Vet inte vem du är, aldrig läst fin blogg, men din rumpa dök upp i mitt fb flöde precis och jag tryckte på länken PGA DIN RÖV ÄR SKITSNYGG!!!! Damn gurl. Lyssna inte på avundsjuka haters. Kick ass (hehe).

 15. a
  januari 25, 2016 / 08:15

  Handlar kanske mer om att det är extremt löst att gå runt med något sånt..

  • emiliangergard
   Författare
   januari 25, 2016 / 08:17

   Det tycker du

 16. Anders
  januari 25, 2016 / 13:13

  Liten rumpa? Är folk porrskadade eller??
  Du har en kanon kropp och rumpa! Låt folk vara bittra och avundsjuka… Muppar

 17. januari 28, 2016 / 06:56

  Dom är bara avundsjuka för att du rockar den där bikinin!!

 18. Emma
  januari 31, 2016 / 14:25

  Håller med dig till hundra procent, fattar inte att folk orkar lägga ner så mycket tid på att kommentera och pika andras utseenden. Inte konstigt att dagens skönhetsideal ser ut som det gör. Din kropp är to die for btw. Så jävla snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv