Raya beach

  
  
  
  
  
   
    
    
    
 
  
 
 Ser ni?? Ser ni hur underbart det ser ut? Det var 100 gånger finare i verkligheten och havet eller ska jag säga poolen? Var så vackert och turkost, det kändes som att bada i en stor simbassäng! Jag tycker inte om havet men detta var så sjukt och jag ville bara stanna där för evigt.
Om ni åker till Thailand så måste ni åka hit! För oss kostade det 300 kronor per person (man måste pruta) och då åkte vi ju till 2 öar, stannade 2 gånger för att snorkla, alla utrustning ingick och dricka. Det finns kontakter överallt så det är inte svårt att hitta någon med båt.

3 Kommentarer

  1. januari 13, 2016 / 12:03

    Åååå så fina bilder!!!! Hoppas du har det underbart <3 Ser SÅ härligt ut!!

  2. januari 13, 2016 / 18:19

    Hej!
    Kan inte du göra en stor sammanfattning sen när du har kommit hem? Fota ställena du gick till för att boka utflykt, visa dina bäst tips på restauranger osv. Ja allt! Ska nämligen till Thailand (Karon Beach) i December. Och jag vill ha så mycket tips som möjligt. Patong ligger inte alls långt ifrån Karon och jag är b.la så nojig att lyckas få riktig dåligt ”företag” när jag ska på utflykt. Det hade iallafall varit riktigt uppskattat från min sida. Och jag tror att många andra hade tyckt det också.

    Kram! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv