Last minute

OFFWEGO

Asså detta är så sjukt men så typiskt mig!! På torsdag (i övermorgon) så drar jag och ****** till THAILAND!! Vi ska bo i Patong och åka runt till fina stränder och bara chilla. Kommer säkert bli fest också om jag känner oss rätt hehe. ÅÅÅH är så grymt taggad, nu måste jag bara hinna bli frisk, sen fixa en ny kamera (den gick sönder förra veckan) och allt annat jag måste fixa?

Hoppas ni ser fram emot lite varmare bilder här på bloggen, kommer ta massvis med bilder! WOOP WOOP

4 Kommentarer

 1. olivia
  januari 5, 2016 / 16:06

  åh va mysigt!! får bara fråga, vart hittade du denna resa? vilken sajt bokade du igenom

  • emiliangergard
   Författare
   januari 5, 2016 / 16:07

   jag bokade via ticket.com ! :)

 2. olivia
  januari 5, 2016 / 16:23

  Har du också några bra badkläder/bikinisar som du kan tipsa om? man behöver lite sommarinspiration nu under vintern ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv