Selfie

 

Jag älskar min ”lugg”. Jag tycker faktiskt om när det sticker fram något när man har tofs osv.

På tal om ingenting och vet ej om jag ska dela med mig av detta men asså fan vad mina tuttar har växt senaste året hahah. Jag har ingen aning om varför?? Dessa bilder har jag ju push up men när jag är utan bh under klänningar så ba shit. Skumt, men har läst lite att det skiftar hela tiden.

// I love my ”bangs”. I actually like it when I have ponytail.

Speaking of nothing and don’t know if I’m going to share with you about this but damn what my boobs have grown past year hahah. I have no idea why ?? These pictures I have the push-up but when I’m without a bra under dresses so like damn. Fishy, but have read a little that it changes constantly.

3 Kommentarer

 1. december 25, 2015 / 18:18

  Mina boobs började växa ordentligt när jag fyllde 22, gick från att vara 75B till 80C :P

 2. J
  december 25, 2015 / 18:37

  haha shiit växer de fortf? Jag är 20 år och har 75C.. önskar jag hade lite rumpa oxå.. vilken storlek har du?

 3. Micke
  december 26, 2015 / 14:38

  Så snygg du är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv