promoter i London

Fråga: Hej! Hur funkade det där med promotern? Måste man göra något för dom? Eller hjälper dom en in bara sådär? och måste man va svinsnygg o smal för o komma in på dom bästa och roligaste klubbarna? Kanske låter som en jävligt ytlig fråga men men :)

Svar: Jag tyckte den här frågan var riktigt bra så jag tar upp det i ett inlägg.

Vi kontaktade En som jag läste om på Hannalicious blogg. Han var underbar! Han ringde upp mig direkt och sa “sätt på er en snygg klänning och klackskor, vi ska på en fancy klubb ikväll där det serveras sushi”. Så det som krävs är att du klär upp dig eftersom att klubbarna i London är finare.

Vi mötte upp honom samma kväll som vi kom till London och så var det 2 andra svenska tjejer som satt vid samma bord som oss. Så fick vi sushi och vin (tyvärr så hatade jag sushi DÅ), vi hade det skit kul och vi fick allt serverat gratis liksom.  Sen efter det så hängde vi med honom varje kväll till olika klubbar.

IMG_4760

Här var vi på klubben Libertine! Louis från One Direction var här samma kväll och festade ;)

4 Kommentarer

 1. augusti 20, 2015 / 14:36

  har hört att det är sjuuukt viktigt att se bra ut dock. Lite trist, de typ pekar ut de mindre snygga så får de lämna klubben. Illa om det stämmer :O

 2. Johanna
  augusti 22, 2015 / 18:43

  Jätte bra inlägg! Funderar själv på att åka till London med några kompisar så då är det ju bra att veta att man kan kontakta honom.
  Tänkte bara fråga, Vilka klubbar i London gillade ni bäst och varför? Fick man gratis inträde också? :)

 3. april 3, 2018 / 21:36

  Numera finns ju CLUBBABLE appen där man sätter ihop sitt gäng som ska ut. Typs som en chattgrupp för en speciell utekväll. Man kan ange vilka klubbar man är intresserad av eller bara säga alla. Sen kommer det massor med personliga erbjudanden från alla promoters i stan. Alla promoters kör denna appen. Du ser vad som erbjuds samt betyg på promotern från tidigare gäster.
  Sjukt kul app :)
  Prova: http://www.clubbable.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »