Hur fick jag jobbet?

Fråga: hur fick du jobbet som vimmelfotograf på Rhodos? :)

Svar: Jag sökte som sagt till säljare i april till Solsidan bar, jag fick då jobbet men tackade senare nej när jag bestämde mig för att jobba på Coop i sommar. Sen åkte jag dit som turist i en vecka och då var jag med solsidan crew nästan varje dag, sen stannade jag kvar på Rhodos någon vecka till och då slutade deras dåvarande fotograf och alla sa att jag borde bli deras nya. Så gick jag dit och frågade cheferna bara och så fick jag jobbet! Dom var jättenöjda över mina bilder också och jag tyckte det var askul!

Så tills nästa år så skickar ni bara in ansökan som vanligt, tror inte man kan ansöka än men. Jag har ju ägt en systemkamera i över 5 år och fotat 24/7 så jag kan ju fota men ska nog inte säga att jag är ett proffs. Jag har inte heller gått någon fotokurs eller så. Man måste använda sin egna kamera så du måste ha en bra.

Jag fotade ca 2-3 timmar två gånger i veckan, så det var lagom! Sen dagen efter jag fotat så redigerade jag bilderna och det tog ca 2 timmar att gå igenom alla bilder + redigera dom. Men det var kul, speciellt att se alla fyllebilder hahah. Jag använde lightroom och ändrade mest kontrast och färg + satte dit logan :) Väldigt enkelt jobb med andra ord om man kan fota och redigera. Jag var ledig på dagarna dessutom!

Lycka till! HÄR är bilderna jag fotat för Solsidan bar

Har ni mer frågor så kommentera bara eller maila mig, emiliaanger@hotmail.com

solsidan

1 kommentar

  1. augusti 13, 2015 / 06:07

    Så häftigt med ett sådant jobb. Jättefina bilder!
    Att fota är ju bland det roligaste jag vet, man kan fånga så mycket på en ögonblicksbild.
    Bra ide´att tänka på när man är utomlands. Kostar ju inget att fråga….

    http://rebecka.for.me/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »