Ett svin.

Anonym: hur kommer man över någon? min kille beter sig som ett svin och jag försöker lämna men han kontaktar mig mest på alla möjliga sätt o vill träffas o snacka, vilket alltid slutar med bortförklaringar o hjärntvätt o jag förlåter tillslut. Behöver verkligen hjälp

Svar: Jag vet exakt hur du känner dig och jag vet många som är/varit i exakt samma sits som dig. Du MÅSTE avsluta detta nu, det är skit jobbigt till en början. Men först måste du säga upp kontakten helt, gör slut med respekt, förklara varför och säg att detta är ditt beslut nu. Svara inte på hans meddelanden/samtal, blocka honom överallt och även hans nummer om det går. Efter ett breakup är det viktigt att gråta ut, vara ledsen, vara arg för det är en del av processen för att kunna gå vidare. Nu kan du även tänka på vilket svin han är och att han ALDRIG kommer kunna såra dig igen nu när du lämnat honom. Sen ska du försiktigt börja hålla dig sysselsatt, träffa kompisar, träna, börja med någon ny hobby osv.

Jag förstår att det är svårt att dumpa någon men om han är ett svin mot dig, varför ska du stanna? Livet är för kort och tänk att det finns en kille där ute som kommer behandla dig bra! Nu ska du bara blicka framåt och må bra, vilket du förtjänar, ATT MÅ BRA!

Puss

3 Kommentarer

  1. Esmeralda
    maj 20, 2015 / 20:12

    Bra svar faktiskt!!

  2. Rebecka
    maj 20, 2015 / 20:15

    Kanon bra inlägg! Alla förtjänar att må bra!
    Kram

  3. maj 21, 2015 / 13:55

    så bra att du tar upp detta, SÅ vanligt. Och SÅ ovärt att lägga tid på! kram till dig och tjejen som skrev!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv