drogad

IMG_4248

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på sjukhuset hela jävla morgonen.. Jag blev drogad på krogen igår och allting är svart för mig. Det är så jävla obehagligt, jag är en sån som alltid har så bra kontroll när jag dricker alkohol så att jag tappade kontrollen inatt skrämmer livet ur mig typ. Jag var väldigt slarvig när det gällde med drinkarna igår dock, man ska alltid ha koll på sitt glas men det hade inte jag igår. Så jag blev drogad, allting blev svart, jag hade tydligen börjat mumla och spytt överallt typ 100 gånger och jag minns inte ett jävla skit.

Det här var verkligen en läxa för mig, hädanefter ska jag ha stenkoll.. Jag är ändå jävligt glad över att inget hände mig förutom att jag tappade bort mobilen hehe. Tänk egentligen hur illa det kunde ha slutat??

7 Kommentarer

  1. april 3, 2015 / 15:32

    Var med om en liknande sak på Strömpis för nga år sen. Spydde överallt & minns inte mkt alls. Hoppas allt är bra med dig & att inget annat hände! ♡

  2. april 3, 2015 / 17:07

    fan vad obehagligt!! var är världen påväg? usch, tur att det ändå gick så pass bra <3

  3. april 3, 2015 / 19:57

    Usch vad obehagligt. Hoppas det går bättre för dig :)

  4. april 3, 2015 / 21:40

    usch vad hemskt, hände mig första utgången jag var på och samma sak att min mobil försvann samt hela min plånbok. Sjukt hemskt och man blir så sjukt rädd just för att man inte minns något alls. Men tur att ingenting annat hände!!

  5. april 3, 2015 / 22:52

    Oj shit! Hoppas det är bättre nu iallafall! Kan inte ha varit kul :(

  6. april 4, 2015 / 00:16

    Vilken himla tur att allt gick bra, sånt där är så obehagligt.
    Idioter det finns..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv