Kaos

IMG_4052

Ni förstår inte vilken panik jag haft!!! För det första har inte min klänning till Finest Awards kommit än, eftersom att jag flyttade hem så har det blivit massa krångel med post osv. Så vi åkte till posten igår men ingenting fanns där, hittade sen upp leverantören Fedex som tydligen skulle leverera klänningen men dom hade stoppat paketet i Västerås i en hel vecka?? För dom hade inte fått någon ”portkod” men dom har ju inte ens kontaktat mig liksom. Så jag blev riktigt arg, nu ska dom åka från Västerås till Örebro idag och lämna paketet, tur det.

Sen dessa klackskor?? Jag funderar på att ha några andra klackisar för dessa är fan omöjliga att gå i, har gått runt här hemma i en timma för att försöka ”vänja” mig men det går ej. Jag funderar på att köpa inlägg så det något bekvämare men frågan är om det ens kommer hjälpa. Äsch, det löser sig

Klackskor – HÄR

8 Kommentarer

  1. mars 24, 2015 / 09:40

    Ha bekväma skor! Jag tror hela din kväll kommer bli förstörd om du har ett par klackar du inte kan gå i eller känner sig bekväm i. Ta det säkra före det osäkra :)

  2. mars 24, 2015 / 10:10

    va jobbigt att det blir så! hoppas det löser sig:)

  3. mars 24, 2015 / 10:54

    TA SKÖNA SKOR!! för guds skull. tänk med alkohol i kroppen med, du vill inte ramla runt där alltså ;))

  4. mars 24, 2015 / 17:16

    jag beställde dessa skor för någon vecka sen fast svarta och tycker att dem är lätta att gå i men otroligt trånga:OO synd för dem är sjukt snygga!

  5. mars 24, 2015 / 18:44

    Åh vad synd att klänningen inte har kommit än, men hoppas den kommer i tid. Klackarna var så snygga, men om du inte orkar gå i dem så borde du kanske ta ett par andra :)

  6. mars 24, 2015 / 19:43

    Ursnygga!! Men såna klackar är svåra att gå i, trånga och har ingen platå. Ha ett par som har platå eller lite tjockare klack :D Lycka till, hoppas allt löser sig !

  7. mars 30, 2015 / 09:47

    Tycker nellys egna skor alltid brukar vara riktigt obekväma att gå i tyvärr..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv