God morning babes

10899242_1594962737404251_743864593_n

Godmorgon! Jag vaknade nyligen, satte mig direkt vid datorn och satte på barnkanalen på tv (bara jag som sätter på tvn i bakgrunden bara för att inte känna sig så ensam? haha). Jag har fått typ 20 mail bara under morgonen, så jag har rätt mycket att gå igenom. Sen kommer förmodligen Kajsa hit idag och då ska jag övertala henne att fota någon outfit ute ;) Lite senare har jag möte, och ikväll ska jag och Adrián hitta på något mysigt. Vi har 9 månader idag och det är kul att hitta på något!

// Good morning! I woke up recently, I sat directly at the computer and put on kids channel on tv (only me who put the TV on in the background just to not feel so alone? Haha). I have had type 20 email just this morning, so I have a lot to go through. Then will probably Kajsa come here today and then I’ll persuade her to shoot any outfit outside ;) A little later I have a meeting, and tonight I and Adrián will do something cozy. We have 9 months together today and it’s fun to do something!

sannasrumse-weheartit-pack6-darkgreysannasrumse-instagram-pack6-darkgreysannasrumse-twitter-pack6-darkgreysannasrumse-facebook-pack6-darkgrey

lank

6 Kommentarer

  1. Paris
    januari 20, 2015 / 14:20

    Du har en fantastiskt fin blogg med mycket bra inspiration! Det enda jag önskar att du kunde ändra lite på, för att få ett jämnare flöde för oss som läser, är att du inte skriver ”ha ha” så ofta. Du gör det i nästa alla inlägg och det skapar en oseriös och osäker känsla. Och det är synd på en så bra blogg som jag tror kan bli himla stor!

    ”Ha ha” kan passa någon gång absolut, men hellre mer sällan än ofta.

    Fortsätt kämpa med bloggen så kommer du nå stora framgångar!

  2. Antonia Wahren
    januari 20, 2015 / 15:33

    Heej! Vill börja med att säga att jag VERKLIGEN uppskattar din blogg och den tid du lägger på dina inlägg för det märks! Men om det finns en sak som jag skulle önska att du skrev lite mer om är hur det känns att bo tillsammans med din pojkvän. Var det som du tänkt dig? Kommer ni bra överens på alla plan? Brukar ni/han/du laga mat eller äta ute? Är det kul? Saknar du ”det lyxiga” med att bo hemma?
    Om jag kunde skulle jag själv flyttat ihop med min pojkvän redan nu, det skulle vara drömmen. Därför är det så spännande att läsa om dig och Adrian, du kanske skulle kunna skriva ihop ett litet inlägg om det?

    • januari 20, 2015 / 15:41

      Roligt att du skrev det för jag tänkte faktiskt skriva ett sånt inlägg! Förmodligen ikväll eller imorgon, kramar :)

  3. januari 20, 2015 / 16:39

    GRATTIS TILL ER :D
    Så kul att du bloggar så mycket nu, har saknat det!
    Känns skönt att veta att jag
    1. också alltid har på tv:n i bakgrunden
    2. inte är den ända som har en massa mail att svara på xD

  4. januari 21, 2015 / 15:04

    Åhh jag och min pojkvän hade också månadsdag igår, fast vi firade två år hehe. Grattis till er! :D

  5. Hemlig beundrare
    januari 22, 2015 / 15:28

    Alltså hur snygg är du inte? Man vill ju bara slita av dig rocken och gå ner och ge dig ett tongue job

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv